Unge skal involveres i GEV

I efteråret 2020 startede bestyrelsen op med et samarbejde med firmaet Monsø. De ved en masse om at få unge til at involvere sig i forbrugerejede forsyninger - blandt andet ved at kigge på nye demokratiske formater til at skabe forståelse og kendskab for branchen.

 

Det har længe været et ønske fra både ledelse og bestyrelse at få flere unge til at engagere sig på en eller anden måde i GEV. Derfor har bestyrelsen valgt at gå ind i arbejdet for at sikre mere aktivitet i den yngre del af Grindsteds andelshavere omkring forsyning og bestyrelsesarbejde. Danske unge er generelt utroligt interesserede i demokrati og de forstår sig på det. Det som Monsø blandt andet kan hjælpe med, er at sikre, at der bliver skabt aktiviteter og konkrete handlinger, der byder de unge indenfor i GEV.

 

Derfor opfordrer vi da også allerede nu til, at hvis du sidder lokalt i Grindsted-området og kunne have lyst til at lære mere om GEV, multiforsyning eller din rolle som andelshaver, så kontakt endelig kommunikationsmedarbejder Simon Lindblad-Madsen (svm@gev.dk, M: 93 39 10 61) for at aftale en rundvisning eller uformel snak om det hele. Måske sidder netop du med den gyldne idé til at få unge til at involvere sig - og så hører vi selvfølgelig også gerne fra dig. 

 

Ikke mindst, så synes vi da du skal klikke på linket herunder, hvor Anne og Dorte fra Monsø fortæller lidt om deres 8 gode idéer til, hvordan de unge bliver involveret.

8 idéer: Sådan kickstarter I aktivt ejerskab blandt unge

Monsø
Ungeinvolvering