Telefon 75 32 11 66

Tak til GEV & Monopolet

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle, som deltog i evalueringen af julemessen 2018 og bidrog med værdifulde tanker og kommentarer. 

Det betyder rigtig meget for os, at I gav jeres mening til kende, da vi har fået et godt indblik i de tanker og refleksioner, som I havde i forbindelse med julemessen og vores messestand. Vi kan samtidig oplyse, at besvarelserne vil blive brugt i forbindelse med planlægningen af julemessen 2019. 

Som tak for hjælpen har vi trukket lod blandt alle fuldførte besvarelser, som vi modtog i forbindelse med spørgeskemaundersøgelsen. 

Vinderen af to flasker vin og en energisparepære er nu fundet

Charlotte Jørgensen blev den heldige vinder af en god flaske rød- og hvidvin samt en energisparepære. Hendes navn er trukket tilfældigt ud blandt de 14 fuldførte besvarelser, som vi modtog i løbet af december måned. 

Deltag i lodtrækningen om lækre præmier 

Efter hver spørgeskemaundersøgelse trækkes der lod om forskellige præmier fra GEV blandt alle fuldførte besvarelser. Der kan fx være tale om en sportstaske med indhold, et par gode flasker vin eller energisparepærer. 

Vil du også have indflydelse på fremtidens GEV?

Tilmeld dig til GEV & Monopolet her

Billede af GEV's messestand på julemessen 2018
FOR YDERLIGERE INFORMATION

Har du spørgsmål til GEV & Monopolet, er du velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder, Michael Rahbek på telefon 93 39 10 61 eller via mra@gev.dk