Telefon 75 32 11 66

Nye ansigter skal styrke økonomiafdelingen hos GEV A/S

GEV har pr. 1. marts 2019 ansat Inge Søndergaard Konradsen som ny økonomiassistent. Hun får følgeskab af Miklas Kruchov, der er tiltrådt som vores nye virksomhedspraktikant.  

52 årige Inge Søndergaard Konradsen kommer fra en stilling som økonomiassistent hos BAUHAUS DANMARK i Tilst ved Aarhus, og skal bidrage til og udvikle vores økonomiafdeling i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere. Hun kommer bl.a. til at beskæftige sig med behandling af salgs- og købsfakturaer samt betaling til leverandører. 

Hun bor i Grønbjerg ved Give, er gift og har tre børn. I sin fritid nyder Inge samværet med familien, hvor de holder af at tage på campingture eller ud at se en god håndboldkamp. Derudover elsker hun at cykle og gå lange ture i det fri. 

Ny praktikant hos GEV

Vi har derudover fornøjelsen af at have Miklas Kruchov i et 10 ugers praktikforløb ligeledes i vores økonomiafdeling med opstart pr. 11. februar. Miklas er 28 år gammel, kommer fra Esbjerg og studerer til finansøkonom på Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg. 

Han vil primært indgå i vores økonomiafdeling, men vil herudover også prøve at følge med i nogle af de daglige arbejdsopgaver i vores kundeservice, der vedrører bogføring af indbetalinger for de selskaber, som GEV har indgået administrationsaftaler med.

Billede af økonomiassistent Inge Søndergaard Konradsen
Billede af økonomipraktikant Miklas Kruchov