Telefon 75 32 11 66

GEV vinder præmie for årets bedste kundetilfredshed

Altibox havde traditionen tro inviteret indenfor til det årlige partnertræf, som løb af stablen torsdag den 28. februar 2019 på Hotel Skanderborg Park. 

GEV deltog med direktør René Heilselberg Gier, kunderådgiver Karina Pedersen og de to fiberteknikere Bjarne Lenger og Claus Nielsen. I løbet af aftenen modtog GEV Fiber prisen "Største kundetilfredshed i 2019". Det var derfor et stolt team, der kunne vende hjem med det flotte hædersbevis fra Altibox. 

Det er tredje år i træk, at GEV Fiber vender hjem med prisen for "Største kundetilfreds". 

Forventninger, målsætninger og nye produkter i 2019

Altibox havde arrangeret et spændende program, hvor der bl.a. blev talt om forventninger og målsætninger for 2019. Der blev gennemgået nye produkter, herunder den nye aftale med den globale streamingtjeneste Strive, der sender live kampe fra La Liga og Serie A.

Adgang til lynhurtig fiberforbindelse

GEV har siden 2005 gjort det muligt for andelshavere i Grindsted at få en lynhurtig fiberforbindelse. Bestyrelsen indså hurtigt behovet for at få nedgravet fibernet i byen, så andelshaverne ikke sakkede bagud i forhold til den teknologiske udvikling. Altibox har siden 2009 lejet sig ind på fiberforbindelsen og leveret fibernet såvel som TV-løsninger til kunderne. Modsat de store fiberselskaber, er GEV et lokalt forankret multiforsyningsselskab, hvilket betyder, at den rette hjælp altid er lige om hjørnet.

Den rette vejledning

Vores fibertekniker Claus Funder har specialiseret sig i at vejlede kunderne om den mest optimale udnyttelse af fiberforbindelsen fra Altibox. Du er derfor meget velkommen til at kontakte Claus på telefonnummer 41 27 55 13, hvis du har spørgsmål til din fiberforbindelse eller ønsker at få installeret fiber i din husstand.  

Billede af pris for "Årets bedste kundetilfredshed 2019"
Vidste du, at...
  • Andelshavere hos GEV kan få gratis hjælp til installation af fiberforbindelse.
  • Skal du i gang med ombygning eller blot ønsker at få installeret fiber i din husstand, så tøv ikke med at kontakte GEV. Claus kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om, hvor du skal trække dine ledninger og placere din router, så du får mest ud af din fiberforbindelse fra Altibox. Rådgivningen er ganske gratis for andelshavere i Grindsted.
  • GEV Fiber betaler for 1. times opsætning/installation af din fordelerboks hjemme hos dig. Hvis du ønsker andre serviceydelser, herunder rådgivning, dækningsprøve eller andet i forbindelse med vores besøg, skal du selv betale for den tid, som vi bruger ud over den første time på din adresse.