Telefon 75 32 11 66

GEV A/S søger en erfaren økonomiassistent

GEV A/S, der er et af de førende multiforsyningsselskaber i Region Syddanmark, søger en erfaren økonomiassistent. 

Vil du være med til at gøre en forskel i et godt team på fire engagerede medarbejdere, der er inde i en spændende udvikling?

Som økonomiassistent i GEV er det altafgørende, at du stortrives i en travl og omskiftelig hverdag med mange deadlines. Det fordrer, at du er positiv og proaktiv. Du har et godt overblik, interesserer dig for detaljerne og er struktureret i dit daglige arbejde, ligesom du er udadvendt og servicemindet med fokus på samarbejde og gode relationer. Du tilbydes et spændende og udviklende job i en virksomhed, der er kendetegnet ved et godt arbejdsmiljø og som arbejder ud fra værdierne: Professionel, Åben og Sammenhold. 

Du kommer til at arbejde med forskellige regnskabsmæssige opgaver på tværs af organisationen og funktionen kræver, at du hurtigt bliver selvkørende. Der er tale om en stilling, hvor du skal varetage de klassiske og mere rutineprægede bogholderifunktioner, men du skal også kunne bistå kolleger med mere krævende opgaver samt løse opgaver for samarbejdspartnere. 

Dine primære opgaver er håndtering af:

  • Bogføring og afstemninger
  • Håndtere betaling af kreditorer
  • Fakturerering af debitorer samt opfølgning
  • Deltage i indberetning af moms og afgifter samt øvrige data til offentlige myndigheder
  • Bidrage til måneds- og årsregnskab
  • Deltage i forberedelse af årsregnskab til revisor
  • Diverse ad-hoc opgaver i økonomiafdelingen

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund. Herudover har du minimum 3 års erfaring med lignende arbejdsopgaver - og du er selvfølgelig rutineret bruger af Excel- og ERP-/bogholderisystemer. Stillingen er på 37 timer og løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer. 

Har ovenstående vakt din interesse, så send din ansøgning hurtigst muligt til: job@gev.dk

Vi vil løbende afholde samtaler og ansættelse sker efter aftale - gerne snarest muligt. 

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til administrationschef Marianne Nyborg Carl på tlf. 22 40 13 30 eller mnc@gev.dk

Billede af lommeregner
Om GEV A/S

GEV A/S er en servicevirksomhed med lokalt og regionalt rettede aktiviteter.

Vi sikrer de lokale kunder forsyningen af el, varme, vand og fiber samt tilhørende serviceydelser til konkurrencedygtige priser. Vi samarbejder med andre forsyningsvirksomheder, hvor det fremmer udviklingen som konkurrence helhedsleverandør i forsyningsområdet.

Der er tale om en branche, der undergår store forandringer - og flere er på vej, hvilket giver en spændende og udfordrende hverdag.