Telefon 75 32 11 66

GEV A/S og Scanenergi A/S tilbyder energioptimering til erhvervskunder

Multiforsyningsselskabet GEV A/S har indgået en strategisk samarbejdsaftale med Scanenergi A/S om at tilbyde energioptimering til erhvervskunder med et betydeligt energiforbrug i lokalområdet. Scanenergi er ejet af en række forsyningsselskaber i det midt- og vestjyske, herunder GEV. 

Aftalen går ud på, at Scanenergi tager kontakt til potentielle erhvervskunder med tilbud om energioptimering, hvor de kan få gennemgået deres bygninger og processer m.m. i samarbejde med energirådgivere fra Scanenergi. Scanenergi har gennem mange år tilegnet sig den nødvendige viden omkring energioptimering, og hjælper hver dag virksomheder inden for forskellige brancher med at identificere og realisere deres energioptimeringspotentialer. I langt de fleste tilfælde vil virksomhederne kunne reducere deres totale energiforbrug betragteligt. 

Positive forventninger til samarbejdet

Beslutningen om at indgå denne samarbejdsaftale, betegnes af adm. direktør hos GEV, René Heiselberg Gier, som "meget positiv". Den har nemlig fokus på at understøtte den grønne omstilling samt skabe vedvarende relationer til lokalområdets erhvervskunder i samarbejde med kompetente kollegaer hos Scanenergi. 

"Den energi, der optimeres, vil i sidste ende kunne reducere vores behov for brændsel, mv. ligesom det vil medvirke til at udbalancere vores distribution på ledningsnettet, både når det gælder el og varme. Dette betyder, at vi i forbindelse med den grønne omstilling skal have iværksat en række tiltag, hvoraf dette blot er et af mange. Vi håber naturligvis på, at erhvervslivet vil tage godt imod dette initiativ," fortæller René Heiselberg Gier. 

Fælles ansvar for den grønne omstilling

GEV har iværksat en række initiativer, der skal understøtte selskabets ambitioner om at blive et selvstændigt, bæredygtigt og grønt multiforsyningsselskab med eksperter inden for bæredygtige og miljørigtige komfortløsninger på forsyningsområderne el, vand, varme og fibernet.

"Det betyder, at vi i øjeblikket er i gang med at foretage en fuldstændig inspicering af egne bygninger og lokationer i Grindsted og omegn, for at identificere potentielle kilder til energispild," siger René Heiselberg Gier.

Den nye aftale mellem GEV og Scanenergi skal betragtes som en længerevarende aftale, der skal styrke vidensdeling og samarbejdet med erhvervskunder i lokalområdet. 

Billede af to parter, der giver hånd