Telefon 75 32 11 66

COVID-19: Opdateret 8. oktober 2020

OPDATERET: Torsdag den 8.oktober:

Kære andelshavere, kunder og samarbejdspartnere

Efter regeringens forlængelse af de nuværende anbefalinger den 7.oktober, har vi valgt at fortsætte den nedlukning af GEV Huset, som allerede nærmer sig en måned. Vi håber vi kan åbne op igen i november, men det vil afhænge af udviklingen.

Det betyder, at det stadig er gennem mail og telefon, at I lettest kommer i kontakt med GEV. Vi beklager det besvær det kan medføre for nogen, men som forsyningsvirksomhed tager vi vores ansvar meget seriøst og holder os løbende opdateret på de muligheder vi har for at lukke huset op igen. Mange tak for jeres forståelse. 

I er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os og drøfte eventuelle spørgsmål eller andet der måtte være relevant for jer - vi er her for jer.

 

Bedste hilsner,

René Heiselberg Gier

Direktør

 

Tidligere udmelding

Kære Andelshavere og kunder

Efter regeringens udmelding tidligere i dag, den 18.september 2020, vedr. COVID-19 situationen i Danmark, så træffer vi igen vores forholdsregler omkring besøgende i GEV Huset.

Det betyder for jer som andelshavere og kunder i GEV, at det kun er muligt at træffe kundeservice pr. telefon og e-mail. Dette vil gælde indtil den 4. oktober, på nuværende tidspunkt, men kan forlænges, hvis vi finder det bliver nødvendigt.

Driften af jeres forsyning fortsætter uforandret, ligesom vi alle er til rådighed fra vores arbejdspladser derhjemme.

Mangler du en bestemt medarbejder, så finder du oplysningerne på den medarbejder du ønsker at træffe, ved at klikke på linket 'medarbejdere' i toppen af denne side.

 

Vores fokus er på at sikre at Grindsteds forsyning ikke bliver berørt af dette og samtidigt at sørge for sundheden for vores medarbejdere - derfor tager vi regeringens udmeldinger alvorligt og handler i overensstemmelse med de anbefalinger vi modtager.

Kontakt os endelig med alle spørgsmål der måtte opstå i denne forbindelse.

 

Bedste hilsner,

René Heiselber Gier

Direktør 

 

GEV Huset
Social distancering